Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 Ελληνικά English  
Αναζήτηση  
 
Καλως ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

cruise_test_2Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας www.cruises4greece.com  την επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος Cruise4Greece.

Cruises4Greece.com είναι ο τομέας του ταξiδιωτικού οργανισμού The TravelWorld House, που ασχολείτε αποκλειστικά με κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, την Τουρκία και σ' όλο τον κόσμο.

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με πακέτα κρουαζιέρας στην Ελλάδα, την Τουρκία και σ' όλο τον κόσμο, Ξενοδοχεία, Μεταφορές από / προς αεροδρόμια - λιμάνια - ξενοδοχεία, Ιδιωτικές περιηγήσεις, Οργανωμένες εκδρομές, καθώς και κρατήσεις με ταυτόχρονη ασφαλή πληρωμή τής κρατησής σας με πιστωτική κάρτα.

Σκοπός της δημιουργίας της ιστοσελίδας www.cruises4greece.com  είναι η παρουσίαση πακέτων κρουαζιέρας απ' όσον το δυνατόν περισσότερες εταιρίες που διοργανώνουν κρουαζιέρες στην Ελλάδα αλλά και σ'ολο τον κόσμο , ούτως ώστε ο ενδιαφερόμενος πελάτης να μπορεί να συγκρίνει και να επιλέγει τις καλύτερες τιμές και υπηρεσίες.

Στήν ιστοσελίδα μας παρουσιάζουμε όλα τα πακέτα κρουαζίερας ,τίς προσφερόμενες υπηρεσίες και τίς τιμές όπως αυτές δημοσιέυονται στις επίσημες ιστοσελίδες των εταιριών που διοργανώνουν κρουαζιέρες , καθώς και τις προσφορές που ανακοινώνουν κατά περιόδους.

Επίσης κατά περιόδους η εταιρία μας The TravelWorld House μετά απο διαπραγματέυσεις με κάποιες απο τις διοργανώτριες εταιρίες κρουαζιέρας, ανακοινώνει πακέτα προσφορών που περιλαμβάνουν κρουαζιέρα , Ξενοδοχείο ,Μεταφορές, σε ειδικές τιμές για τους πελάτες μας, στίς οποίες ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας μπορεί να κάνει κράτηση και να επωφεληθεί απο τίς χαμηλές τιμές και τίς υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.Αναζήτηση Κρουαζιέρας


Εταιρία:


Διάρκεια:


Αναχώρηση: (+/- 3 ημέρες)


Προορισμός:


24h Customer Services

Helpline
+30 6946418811
Taxis - Limousines
Minivans - Mini Buses

Click here for availability
Copyright © 2020 Cruises4Greece.com Designed & Developed by Tessera